torstai 25. helmikuuta 2010

Se ei ole vain läskiä... (18+4)

Hih! Tänään se sitten tapahtui: kollega, jolle en ollut vielä kertonut raskaudesta, tarkkaili minua hetken hississä ja uskalsi varovaisesti kysyä onko mahdollisesti vauva tulossa. Maha siis oikeasti alkaa näyttää jo vauvamasulta, eikä pelkältä läskiltä!


Mahan kasvun huomasi myös pilatestunnilla: vatsallaan tehtävät selkälihasliikkeet eivät enää tuntuneet kovin hyvältä, joten piti pyytää ohjaajalta vaihtoehtoinen liike. Edellisen viikon aikana painoa tulikin huomattavasti enemmän kuin aiemmin, vajaan kilon verran. Vaikka tuntuu hyvältä että vauva kasvaa, niin mahan kasvun kanssa on vielä totuttelemista. Se tuntuu ja näyttää omasta mielestä edelleen lähinnä vain läskiltä, vaikka lähipiiri vakuuttelee muuta.

Muuten ei mitään uutta auringon alla. Pari muljahdusta on vatsassa tuntunut, ne saattavat olla vauvan liikkeitä, tai sitten jotain aivan muuta. Varmasti en uskalla vielä sanoa. Rakenneultraa odottelemme malttamattomina, mutta vielä on 12 yötä nukuttava ennenkuin jälkikasvua pääsee taas katselemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti