tiistai 9. maaliskuuta 2010

Ei puuttuvia osia (20+2)


Kauan odotettu rakenneultra on nyt sitten vihdoin takana ja varsin onnellisissa merkeissähän se sujui! Kaikki tarvittavat osat löytyivät ja vieläpä hyvin kehittyneinä oikeilta paikoiltaan. Näyttää vauveli olevan tulossa äitiinsä pituuden suhteen, koska hieman keskivertoa pidemmät olka- ja reisiluut mitattiin (olikohan 3,2 ja 3,5 cm). Päänympärys vastasi viikkoja 20+1, kun papereiden mukaan viikkoja on 20+2. Pienipäinen hujoppi siis näillä näkymin tulossa!

Sukupuolta ei kysytty, mutta Mies on nyt aivan vakuuttunut siitä, että näki jalkovälissä jotain killuttimia... Minä en kyllä uskaltaisi lähteä veikkaamaan suuntaan taikka toiseen, sen verran sykkyrässä pikkuinen mahassa kieppui, eikä kuvan tarkkuus muutenkaan ollut kovin kummoinen. Noh, kesällähän tuon sitten näkee, mikä on lopputulos.

Ensimmäiseen ultraan verrattuna nyt saadut kuvat olivat lähinnä harmaata mössöä. Suunnilleen siis sitä mitä ruudultakin nähtiin.

1 kommentti:

  1. Jees, eli jos olisin lukenut heti tänne asti niin olisinkin huomannut, että sukupuoli jäi vielä arvuuttelujen varaan :)

    VastaaPoista