tiistai 23. maaliskuuta 2010

Todistetusti raskaana (22+2)

Kaikkea tapahtuu, ja sitten ei kuitenkaan oikein mitään. Odotus tuntuu siirtyneen jonkinlaiseen suvantovaiheeseen, jossa kaikki (vaikka kuinka iik ihanaa!) on jollain tavalla jo tuttua ja turvallista: maha kasvaa hiljalleen, nappulan liikkeet tuntuvat päivittäin, rakenneultra ja eilinen neuvolakäynti ovat rauhoittaneet mieltä sen suhteen että kaikki todellakin sujuu hyvin ja oma olo on edelleen mitä mainioin. Nyt olen kuitenkin virallisesti raskaana, siitä on ihan mustaa valkoisella todistuksen muodossa.


Yksi asia kyllä on muuttunut: meillä on siirrytty uuteen aikakauteen. Sellaiseen, jossa makuuhuoneen ovi on öisin kiinni, eikä kissoilla ole enää asiaa nukkumaan samaan sänkyyn isäntäväen kanssa. Minä taidan kärsiä muutoksesta eniten, kun pieni harmaa ja pehmeä pörisijä ei enää aamuyöstä tunge peiton alle lämmittämään... Mutta parempi että ehtivät kisumisutkin tottua rauhassa tähän sääntöön ennen uuden perheenjäsenen tuloa. Yksi muutos kerrallaan, baby steps. :)

4 kommenttia:

  1. :) Kaunis pyöreä vatsa! Tosi kiva, että laitat kuvia raskauden edistyessä.

    A.K.

    VastaaPoista
  2. Tänks! :) Pieni kumpuhan tuo vasta vaan on, mutta eiköhän se siitä vielä kasva.

    VastaaPoista
  3. Hii!

    Minäkin todistetusti raskaana (32+5), mutta Facebookissa vielä melkolailla kaapissa. Mitä nyt vähän on pitänyt vihjailevia statuksia välillä laittaa ;)

    Tuota "olo mitä mainioin" riitti minulla RV31 asti, mutta nyt tällä viikolla on kolottanut niin lonkkia, polvia, nilkkoja, selkää sun muita paikkoja, että ei oikein mikään liikkuminen ole herkkua. Ei edes sohvalta jääkaapille pääse, puhumattakaan siitä että lähtisi jonnekin ulos! Toivottavasti ei mene viimeiset viikot näin surkeissa merkeissä! Eli vinkiksi vain, että ota ilo irti vielä kun on mainio olo! :D

    Tuommoinen pitkä raitapaita on kyllä ihana! Pääsee masu oikeuksiinsa :)

    Kysyittekö rakenneultrassa sukupuolta? Me päätettiin jättää se yllätykseksi.

    VastaaPoista
  4. Juu kyllä se Raisa on sieltä rivien välistä ollut luettavissa, viikot vain jääneet epäselväksi :) Onnea.

    Ei tiedetä mekään kumpi on tulossa, joten kesällä sit selviää vasta. Täytyy vaan toivoa että jaksaa mahdollisimman hyvin mahdollisimman pitkään.

    VastaaPoista