sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Riipputuolin metsästystä helteessä (30+0)

Olen haaveillut jonkinlaisesta kattoon ripustettavasta tuolista suunnilleen niin kauan kuin muistan, ja eilen sain päähäni että juuri sellainen on saatava parvekkeelle, mielellään heti. Kuinka sattuikaan, Stockan toukokuun kanta-asiakastarjouksena oli juuri sellainen kuin piti, ja vielä halvalla:


Se olikin sitten liian hyvää ollakseen totta - poljettiin Miehen kanssa Itäkeskukseen tuota hakemaan, vain kuullaksemme että ne ovat jo loppu. Eikä vain Itiksen Stockalta vaan ihan kaikista liikkeistä. Eikä kuulemma ole tiedossa että lisääkään olisi tulossa :( Juuri kun pääsin kuvittelemaan, miten vauvan kanssa keinuttaisiin partsilla kivasti vaikka leppoisan ruokailuhetken merkeissä, höh!

Googlaamalla olen löytänyt vain kaksi vähän tuon tapaista tuoliviritelmää, ja tuohon verrattuna molemmat ovat törkeän kalliita (eivätkä edes näytä yhtä hyviltä, enemmän säkkimäisiltä!):

 (Yläkuva: Nanne Oy. Alakuva: La Siesta Finland)

Pettymys on suuri, mutta en luovuta vielä. Täytyy tuumailla, josko joku ratkaisu löytyisi. Tyhjin käsin ei kotiin päin kuitenkaan lähdetty polkemaan, vaan kaikenlaista tarpeellista tarttui mukaan. Koska miehen (hienossa, uudessa, kevyessä) pyörässä ei ole minkäänlaista tarakkaa, korista nyt puhumattakaan, niin lopputulos oli tämä:

Jokseenkin koominen näky, minä maha pystyssä täyteen lastatulla fillarilla polkemassa. Hissukseen mentiin, mutta näin jälkeenpäin kyllä huomaa, että 18 km pyöräilyä + shoppailukävelyt siihen päälle ei ole tässä vaiheessa enää mikään ihan kevyt homma. Tuon jälkeen ei voinut muuta kun vetäistä taas bikinit päälle ja köllötellä kissojen kanssa parvekkeen lattialla auringosta nauttien.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti