tiistai 29. joulukuuta 2009

Ulos kaapista, vihdoin! (10+1)

Jee! Me tultiin jouluna ulos kaapista myös minun vanhemmilleni, ja he olivat erittäin onnellisia vauvauutisista. Mummolassa kaivettiin äidin kanssa ullakolta (minun) vanha äitiyspakkauksen laatikko, jossa oli säilöttynä minun ja pikkusiskoni vanhoja vauvanvaatteita. Jos tuleva mukula on tyttö, niin ainakaan sievistä pikkumekoista ei tule olemaan pulaa. Se yksi kirkkaanpunainen samettimekko oli niin syötävän suloinen, että taidan pukea sen päälle vaikka olis poikakin :D

Joulun jälkeen olemme ehtineet kertoa jo muutamalle läheiselle ystävällekin, ja mitä enemmän asiasta on saanut puhua, sitä iloisemmaksi on omakin mieli muuttunut. Tai iloisiahan sitä on oltu tähänkin asti, mutta kyllä jaettu ilo on tässäkin asiassa vähintään kaksinkertainen.

Viikon sukuloimassa vietetyn joululoman jälkeen oli ihana palata takaisin omaan kotiin. Vielä mukavammaksi paluun teki eteisen lattialla odottanut kirjekuori Kättäriltä: ensimmäinen ultra on pe 8.1.! Huutomerkkejä!!! Paljon!!!!! Enemmän!!!!!

Taaskaan ei malttaisi millään odottaa, mutta nautitaan sitä ennen nyt vaikka siitä, että viikoissa on ennätetty jo kaksinumeroisiin. Vau. Pari viikkoa vielä, ja ollaan jos ei nyt aivan vielä voiton puolella, niin kuitenkin entistä turvallisemmilla vesillä.

2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, onneksi olkoon molemmille!

    PS. Jenni vasikoi :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Vasikointi oli paitsi odotettua, myös varsin toivottavaa! On tää vaan jännää touhua.

    VastaaPoista