perjantai 16. huhtikuuta 2010

Lahjoja ja pakkauksia (25+5)

Meillä kävi eilen ystäviä kylässä. He toivat vauvalle tällaisen sydänkoristeen, joka nyt toistaiseksi sai korvata olohuoneen ikkunassa roikkuneen talvisen kynttilälyhdyn. Vähän imelähän tuo on, mutta menkööt nyt - vastanaineitahan tässä kuitenkin ollaan ja kaikkee! :) Pitää miettiä lopullista paikkaa joskus myöhemmin.

Tänään posti toi odottamattoman ilmoituksen isokokoisesta kirjeestä. Pakkohan se oli heti käydä hakemassa: Lahjapaketti Pikkusiskolta ja Poikaystävältä!


Veikeä hamahelmistä askarreltu kortti, iloisen värinen body... ja sokerina pohjalla Black Mass Pervertorin (jep, niin anteeksi minkä?) levy. Vau, kiitti! :D "Toivottavasti vauvasta tulee rokkitähti joka elättää koko suvun!" We'll see...

Mutta tuli postissa muutakin kivaa, nimittäin Kelan ilmoitus äitiysavustuksen (siis meidän tapauksessamme äitiyspakkauksen) myöntämisestä. Pakkaus pitäisi saapua postissa parin viikon sisään. Taidamme kyllä saada vuoden 2009 pakkauksen, koska uutta ei ole Kelan sivuilla vieläkään julkaistu. Toivottavasti uudesta ei sitten tule ihan älyttömän paljon kivempaa, ettei harmita kun ei kikkailtu papereiden lähettämistä lykkäämällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti