sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Napapaitoja ja kiristäviä housuja (27+0)

Koska oltiin aamulla jo ajoissa hereillä ja ulkona aurinko paistoi täydeltä taivaalta, päätettiin lähteä tsekkaamaan Vanhan Herttoniemen pihakirppispäivä. Bodyja, housuja, yksi haalari ja ulkotakki tarttui matkaan (yht. 7,50 €).

Omakin vaatekaappi saattaisi kaivata hieman täydennystä: T-paidat alkavat muuttua napapaidoiksi ja jopa tähän asti hyvin riittäneiden farkkuleggingsien vyötäröt kiristävät. Aika kaivaa kaapin perältä esiin kaikkein läskimpinä aikoina ostetut pöksyt! Ainakin kahdet farkut näyttäisi vielä menevän hyvin kiinni vetoketjuineen ja nappeineen, ja ehkä pitäisi käydä jatkoa varten testaamassa jossain sellaista housujen "jatkopalikkaa", esimerkiksi Carriwellin Expander Beltiä. Yritän välttää kaikenlaisten mammavaatteiden ostamisen niin pitkään kuin mahdollista. Varmuuden vuoksi hankitut Carriwellin valtavat kalsarit ja tukivyökin kun lojuvat edelleen käyttämättöminä kaapissa (luotan kyllä yhä siihen että jossain vaiheessa seuraavien 3 kk aikana niillekin tulee käyttöä).


Alkava viikko on raskauden toisen kolmanneksen viimeinen, sen jälkeen siirrytään jo loppusuoralle. Vauvan pitäisi availla ensimmäisiä kertoja silmiään, ja ikään kuin nimipäivälahjaksi isukki onnistui kuulemaan pienen sydämen sykkeen korva kiinni masussa! Kaupan päälle tuli kuulemma kylläkin myös pari mojovaa potkua suoraan naamaan...

2 kommenttia:

  1. Se ihana pieni ihminen on siis jo ihan kohta täällä! Ja me ei olla vieläkän ehditty nähdä... Meille saa tulla kylään koska vaan (täällä ei enää kompastu laatikoihin) tai me voidaan kans lähtee liikkeelle jos se sopii paremmin.

    VastaaPoista
  2. Pitäs kyllä tulla... onnistuiskohan ensi viikolla? Jos vaikka heti maanantaina? Soitellaan!

    VastaaPoista