torstai 8. heinäkuuta 2010

Huh hellettä! (37+4)

Okei, pakko myöntää: vaikka kuinka olenkin kesän lapsi, enkä halua valittaa lämmöstä, niin olo alkaa käydä tukalaksi. Jalat tuntuvat olevan tulessa, vain kylmä jalkakylpy saa enää varpaat tuntumaan lähes normaaleilta. Sormuksetkaan eivät enää näihin nakkisormiin mahdu, vaan kulkevat ketjussa kaulalla.

Vaikka viimeiset pari päivää ovatkin olleet pilvisempiä ja vettäkin on välillä vähän ripsinyt, on lämpötila pysynyt 25 asteen tienoilla. Sääennusteet lupaavat viikonlopulle yli 30 astetta ja auringonpaistetta, joten helpotusta ei ole luvassa vielä vähään aikaan. Mistä vetoa, että elokuussa saataa sitten räntää eikä aurinkoa näy edes vilaukselta?

4 kommenttia:

  1. Heippa mamma!
    Samat fiilikset täällä, että pitäisi vain nauttia ihanasta kesästä, mutta pikku lämpöpallo pitää olon suht' tukalana - varsinkin öisin! Tsemppiä viimeisille viikoille!! <3

    Ulla

    VastaaPoista
  2. Tulin just kaupoilta etsimästä pöytätuuletinta... tietenkin joka paikasta loppu, tai ne mitä on jäljellä ovat paitsi rumia, myös kalliita!

    Mies marmattaa, koska se yritti joskus (kylmällä) keväällä suostutella mua ostamaan tuulettimen, enkä pitänyt sitä sillon tarpeellisena. :)

    Mut, hei ei tässä enää kauaa mee kun jo jakaudutaan! Neljä viikkoa max, joutuin se menee.

    VastaaPoista
  3. Oli jäänyt vähän rästiin tämä sinun blogin lukeminen, joten nyt lukaisin kolmen kuukauden kuulumiset kerralla. Monista jutuista oli ihan tuttuja ajatuksia :)

    Tsemppistä loppurutistukseen! Meidän neiti syntyi 37+4 että tästä merkinnästä eteenpäin ei olekaan minulle tuttua ;)

    VastaaPoista
  4. Ai teidän tyyppi (jolla oikein hieno nimi muuten, sama kun mun mummolla) syntyi noinkin ajoissa! Meillä ei vielä mitään merkkejä jakautumisesta, yhes koos vaan jatketaan.

    Mutta ei tosiaan kauaa enää, kyllä nää viimeset päivät/viikot jaksaa kun on tähänkin asti jaksanu.

    Toivottavasti teilläkin pärjäillään tän helteen kanssa, mulla ei oo mitään hajua miten vauvelit tämmösiin reagoi :)

    VastaaPoista