tiistai 13. heinäkuuta 2010

Odotus (38+2)

Eilen oli viimeinen neuvolakäynti "omalla" terveydenhoitajalla, joka jää tämän viikon jälkeen lomalle. "Me jatketaan sitten elokuussa vauvan kanssa", hän sanoi, ja toivotti vielä lopuksi onnea synnytykseen. Vaikka ollaan jo näin loppusuoralla, niin silti asia ei ole muuttunut yhtään sen konkreettisemmaksi. Ei meille ole oikein vieläkään valjennut, että täältä mahasta joku tulee joskus (ja vielä varsin pian!) uloskin... jotenkin se ajatus vain tuntuu vieläkin hieman epätodelliselta! :)

Mitään merkkejä syntymisestä ei tosin edelleenkään ole ilmassa. Vauva on kuitenkin jo hyvin alhaalla ja pää kiinnittynyt, joten lähtökuopissa ollaan. Minäkin voin hyvin - pientä turvotusta ja helteiden aiheuttamaa tukalaa oloa lukuunottamatta ei valittamista. Fillaroida saa, mutta uida ei. Mikäs tässä siis on odotellessa, vielä sitä ainakin sen viikon-pari jaksaa. Käytiin vielä illalla Kaivopuistossa ikuistamassa oma maha äitienpäivänä julkistetun Pekka Jylhän Odotus-patsaan kanssa.



Tänään on taas rikottu kesän lämpöennätyksiä (Hämeenlinnassa +34,2 °C, eikä täälläkään ole varmasti ainakaan paljon alle kolmenkympin jääty). Olen yrittänyt vältellä läkähtymistä hyvin ilmastoiduissa kauppakeskuksissa toisen odottajan (laskettu aika elokuun lopulla) kanssa, mutta en tiedä oliko se loppujen lopuksi kovin hyvä idea (taloudellisesti; seurassa ja ajanvietteessä ei mitään valittamista!): Polarn O. Pyretiltä tarttui mukaan vain pieni hellehattu, mutta Lindexin lastenvaateosastolla riistäytyi taas homma hieman lapasesta... Puolustukseseni totean, että ostin sentään niitä vähän isompia kokoja (68 ja 74), että aivan varmasti ainakin jossain vaiheessa ehditään käyttämään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti