torstai 17. kesäkuuta 2010

Askarteluapaskartelua (34+4)


Kanteleen kutsu -teemalla näköjään vaan jatketaan... Kivempaahan se olisi, jos olisi omia ideoita, mutta kun ei ole niin pöllitään muilta! Edelleen nuo Sanna Annukan eläinhahmot ovat minusta vekkuleita, ja siksipä vietin eilisen illan askarrellen mustasta kontaktimuovista makkarin seinän koristeeksi rivin otuksia.

Siis: Photarissa ensin nappasin jostain netistä löytyneestä Kanteleen kutsu -kankaan kuvasta erilleen muutamat hahmot jotka Illustratorissa muutin vektorigrafiikaksi, suurensin A4-kokoon ja printtasin. Printeistä sitten leikkasin sapluunat joiden pohjalta leikkelin lopulliset seinätarrat.

Ai miksi ne on läntätty seinään noin hassun ylös ja ihan viksin vonksin? Noin ylös siksi, että seinässä oli sillä korkeudella rumia poranreikiä jotka sai samalla peitettyä ja vinksin vonksin siksi, koska olen niin laiska etten jaksanut alkaa tarkemmin mittailemaan viivasuoria rivejä.

Sain tänään myös postia Kelalta. Nyt tiedän mitä minulle tulevana vuonna maksetaan. Ei paljon, mutta sillä on pärjättävä. Saas nähdä millainen pihistelijä sitä vielä joutuu olemaankaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti