perjantai 18. kesäkuuta 2010

Hanskat tiskiin (34+5)

Aamupäivällä oli taas neuvola, ja kaikki sujuu edelleen upeasti. Maha kasvaa keskikäyrillä, vauvan sykkeet tasaiset 150+ ja mamman vointi hyvä. Ensimmäisestä neuvolapunnituksesta tähän päivään on kiloja kertynyt tasan 10 kg. Nyt kasvuvauhti on kuitenkin selvästi hidastunut, joten toivottavasti maha säilyy loppuun saakka suhteellisen kompaktin kokoisena.

Neuvolasta töihin lähtiessäni satuin metrossa samaan hissiin valkohapsisen herrasmiehen kanssa, joka huvittuneena osoitti ensin mahaani ja sen jälkeen kädessäni ollutta kylmälaukkua kysyen "Tuonneko se sitten laitetaan kun se viedään kotiin?" Huumorimiehiä... Vastasin että jos nyt tällä kertaa ihan vaan jäätelöä sinne laitettaisiin, jonka jälkeen herra vielä ystävällisesti tiedusteli laskettua aikaa ja toivotti oikein hyvää loppuodotusta. Jotenkin herttaista :)

Jossain vaiheessa tuntui että tämä päivä on vasta kaaaaaaaukana tulevaisuudessa. Ja nyt se on jo ohi. Viimeinen työpäivä, ja nyt olen virallisesti äitiyslomalla. Uskomatonta, ihanaa, haikeaa, jännittävää, nytkö jo, oli jo aikakin! Vauvamaha pääsi juhlapäivän kunniaksi yhteiskuvaan Suomen tehokkaimman supertietokoneen Louhen kanssa.


Tarjosin työkavereille jäätelökakkua ja kahvia, ja sain vielä lisää lahjuksiakin (kukkia ja lomalukemiseksi Richard Dawkinsin The Selfish Gene -teoksen). Tosi moni kävi moikkaamassa, toivottamassa tsemppiä loppuodotukseen ja hyvää lomaa. Minulle jäi älyttömän hyvä mieli ja sellainen olo että ehkä joku saattaa jopa kaivata sillä välin kun olen näissä "muissa hommissa".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti